24/7 loodgieter in Leidschendam

Bel 070-2170598

Uw gootsteen verstopt in Leidschendam?

Wanneer borden nog net iets te vies zijn voor de vaatwasser, worden ze vaak in de gootsteen nog even afgespoeld. Ook met eten koken glipt er soms wel eens iets door het vergiet zo de gootsteen in. Die gootsteen kan dus best na verloop van tijd verstopt gaan raken. Is uw gootsteen verstopt in Leidschendam? Dit kunt u het beste door een van onze erkende loodgieters laten verhelpen. Zij hebben hier erg veel kennis van en zullen samen met u naar een passende oplossing zoeken.

Tips voor verstopte gootsteen in Leidschendam

Helaas kan een gootsteen na verloop van tijd verstopt raken. Gelukkig kunnen we enkele tips geven om zelf de gootsteen te ontstoppen. Zo kunt u allereerst met een zogenaamde, overbekende plopper aan de slag gaan. Dat is een stok met een rubberen plopkap aan het einde. Vul de gootsteen met een laagje water en plaats de plopkap over de afvoer heen. Duw vervolgens enkele malen krachtig de plopper omlaag. Als het mee zit zal het water weg stromen, anders kunt u een andere optie proberen.

Een andere mogelijkheid is om de zwanenhals open te draaien. Vaak zit hier allerlei rommel in dat u weg zult moeten halen. Let wel op dat er bij het open draaien van de zwanenhals veel water en rommel vrij kan komen. Zet dus eventueel bakken klaar om dit op te vangen. Schroef vervolgens de onderkant van de zwanenhals en maak deze zorgvuldig schoon. Draai daarna de onderkant weer stevig terug.

Lukt het niet? Laat een loodgieter langs komen

Gootsteen verstopt Leidschendam Helaas is niet elke verstopping even goed zelf op te lossen. Bovendien is het een vies klusje om zelf de zwanenhals open te moeten draaien. Mocht het niet lukken om zelf de verstopping op te lossen, laat dan een van onze ervaren loodgieter langs komen. Deze zal vaak al binnen korte tijd de verstopping op kunnen lossen. Dat scheelt u heel wat tijd en gedoe met allerlei viezigheid.

Uiteraard is de beste optie nog altijd om verstoppingen te voorkomen. Gebruik de gootsteen niet als afvoerbak om verstoppingen van de gootsteen zo veel als mogelijk te voorkomen. Maar helaas kunnen ook dan nog verstoppingen voorkomen.

Is uw gootsteen verstopt in Leidschendam? Neem contact op met een van onze loodgieters en laat het vandaag nog ontstoppen!

Waarom kiest u voor Loodgieterskwartier

Spoedservice
Gericht op uw tevredenheid
Ervaren vakmannen
Meedenken aan de juiste oplossing