24/7 bereikbaar

24/7 service
Gericht op uw tevredenheid
Ervaren vakmannen
Meedenken aan de juiste oplossing
keurmerk

24/7 loodgieter in Leidschendam

Het kan iedereen gebeuren: een CV ketel die uitvalt, een lekkage of het riool dat ernstig verstopt zit. Op deze momenten heeft u een vakman nodig die het probleem snel weet te verhelpen. De 24/7 loodgieter in Leidschendam is zo iemand op wie u echt kunt vertrouwen. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar zodat u meteen geholpen wordt. Dat is pas service!

De 24/7 loodgieter lost elk probleem snel op

Een lekkage of kapotte CV ketel ontstaat natuurlijk niet alleen onder kantoortijd. Maar als u in het weekend of op uw vrije avond een ernstige lekkage ontdekt, heeft u direct hulp nodig. Want als u tot de volgende dag moet wachten, kan er zomaar grote schade ontstaan. U kunt de 24/7 loodgieter dus ook 7 dagen per week, 24 uur per dag bellen. En bij spoed komen wij meteen naar u toe. Wij zorgen ervoor dat het lek wordt gedicht en ook die storing in de CV ketel is verholpen voor u het weet.

Bel de vakman

24/7 loodgieterOnze mensen hebben heel wat ervaring in het loodgietersvak. Hierdoor is er geen probleem dat wij niet op kunnen lossen. Als 24/7 loodgieter werken we alleen met de nieuwste technieken en beste materialen. Hierdoor gaan uw gerepareerde CV ketel en leidingen weer jarenlang mee. Dus is de waterleiding gesprongen of heeft u last van een lekkage? Maak u dan geen zorgen. Want bij spoed belt u gewoon de 24/7 loodgieter in Leidschendam!