Loodgieter Leidschendam 24/7

Een loodgieter nodig die altijd bereikbaar is?

Het kan iedereen gebeuren: een CV ketel die uitvalt, een lekkage of het riool dat ernstig verstopt zit. Dit is natuurlijk ontzettend vervelend en soms kunt u hier niets aan doen. Op deze momenten heeft u een vakman nodig die het probleem snel weet te verhelpen. De 24/7 loodgieter in Leidschendam is zo iemand op wie u echt kunt vertrouwen. Wij zijn namelijk 7 dagen per week bereikbaar zodat u meteen geholpen wordt. Dat is pas service!

De 24/7 loodgieter lost elk probleem snel op

24/7 loodgieter

Een lekkage of kapotte CV ketel ontstaat natuurlijk niet alleen onder kantoortijd. Maar als u in het weekend of op uw vrije avond een ernstige lekkage ontdekt, heeft u direct hulp nodig. Want als u tot de volgende dag moet wachten, kan er zomaar grote schade ontstaan. U kunt ons dus ook 7 dagen per week, 24 uur per dag bellen. En bij spoed komen wij meteen naar u toe. Wij zorgen ervoor dat het lek wordt gedicht en ook die storing in de CV ketel is verholpen voor u het weet. Heeft u last van een andere soort lekkage dan kunt u ons ook bellen. Wij helpen namelijk ook bij gaslekkages. Daarnaast komen wij ook bij u thuis om verstoppingen op te lossen.

Bel de vakman vandaag nog

Onze mensen hebben heel wat ervaring in het loodgietersvak. Hierdoor is er geen probleem dat wij niet op kunnen lossen. Als spoedloodgieter werken we alleen met de nieuwste technieken en beste materialen. Hierdoor gaan uw gerepareerde CV ketel en leidingen weer jarenlang mee. Dus is de waterleiding gesprongen of heeft u last van een lekkage? Maak u dan geen zorgen. Want bij spoed belt u gewoon de 24/7 loodgieter in Leidschendam!

Waarom kiest u voor Westhage Loodgieters?

Spoedservice
Gericht op uw tevredenheid
Ervaren vakmannen
Meedenken aan de juiste oplossing
Bel nu: 070-2170598