Doucheputje verstopt in Leidschendam

Uw doucheputje verstopt in Leidschendam?

Een doucheputje laat in de loop der jaren erg veel vuil weglopen. Zeker wanneer het putje jarenlang niet is schoongemaakt, kan er heel wat afval in ophopen. Het putje kan daardoor op den duur slechter door gaan lopen of zelfs helemaal verstopt raken. Dat is ook niet zo gek. Wanneer u het putje schoonmaakt, zult u verbaasd staan van de hoeveelheid haren en ander viezigheid dat uit het putje komt. Is uw doucheputje verstopt in Leidschendam? Neem contact op met onze loodgieter voor een passende oplossing!

Doucheputje verstopt in Leidschendam? Hier enkele tips!

U ontdekt vanzelf wanneer het doucheputje verstopt raakt. Het water zal eerst steeds minder goed door gaan lopen, maar uiteindelijk blijft er gewoon een laagje water in de cabine staan en zal het water helemaal niet meer weg willen stromen, of pas uren later weggestroomd zijn.

Wanneer u ontdekt dat het doucheputje verstopt is, zult u allereerst de kraan dicht moeten draaien. Voorkom dat er alleen maar meer water in de cabine komt te staan en de boel mogelijk overstroomt. Vaak lost de verstopping zich niet vanzelf meer op en heeft meer water spoelen dus geen enkele zin.

Doucheputje verstopt Leidschendam Haal vervolgens de afdeklaag van het putje af. Dit is de kering om de stank in de afvoer te houden en bovendien de put er mooi uit te laten zien. Krijg je de afdeklaag er niet met je vingers af, probeer het dan met een schroevendraaier.

Vervolgens kun je alle rommel en viezigheid uit het putje verwijderen. Dit is nogal een vies klusje, maar helaas is het de enige manier om zelf het doucheputje te ontstoppen.

Een expert het doucheputje laten ontstoppen

Uiteraard is het vaak een betere optie om het ontstoppen van het doucheputje over te laten aan een expert. U hoeft dan niet zelf alle rommel en viezigheid aan te raken en op te ruimen. Ook wanneer u het doucheputje niet open krijgt of de verstopping niet opgelost lijkt te raken, kunt u een expert langs laten komen om het doucheputje te laten ontstoppen. Vaak is dat al in een mum van tijd geregeld, zodat u in korte tijd weer kunt douchen.

Waarom kiest u voor Westhage Loodgieters

Spoedservice
Gericht op uw tevredenheid
Ervaren vakmannen
Meedenken aan de juiste oplossing
Bel 070-2170598