Over ons

Wie zijn wij?

Heeft u een probleem waar u een loodgieter voor nodig heeft? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij zijn een erkend en gecertificeerd loodgietersbedrijf. Bij ons kunt u terecht voor veel verschillende diensten. Zo kunnen wij voor ieder probleem iets bieden! Westhage Loodgieters bestaat uit enkel vakmannen die u kunnen helpen met uw problemen. Daarnaast geven wij u ook graag een deskundig advies.

Werkzaamheden

U kunt ons voor allerlei soorten klussen bellen. Geen klus is te groot voor ons. Zo kunnen wij u helpen bij het aanleggen van een afvoer. Het lijkt in principe niet zo’n ingewikkelde klus, maar toch is het aan te raden om het door een van onze loodgieters te doen. Zo weet u zeker dat het op de juiste manier wordt gedaan. Daarnaast helpen wij u ook graag bij het onderhoud van uw CV ketel. De CV ketel zorgt ervoor dat uw verwarming optimaal functioneert. Regelmatig onderhoud zorgt ervoor dat het apparaat in een goede staat blijft. Heeft u een verstopping of een lekkage? Ook dan kunt u ons bellen. Wij zijn gespecialiseerd in het opsporen en verhelpen van lekkages. Zo kunnen wij het probleem snel en goed aanpakken.

Service

Wij vinden service erg belangrijk. Bij elke klus gaan wij voor het optimale resultaat. Elke loodgieter is getraind en heeft een ruime ervaring. Door deze factoren hebben wij een mooie klantenkring opgebouwd. Deze service krijgt u tegen een sympathieke prijs. Wilt u een indicatie van de kosten? Wij bespreken graag de situatie persoonlijk met u door. Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch bereiken.

Spoedloodgieter

Heeft u met spoed een loodgieter nodig? Ook dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij beschikken over een 24/7 service. Wij zijn 7 dagen per week beschikbaar zodat u meteen geholpen wordt. Bij spoed komen wij meteen naar u toe. Zo kunnen de problemen snel verholpen worden.

Wilt u meer weten? Bel ons dan via: 070-2170598.

Waarom kiest u voor Westhage Loodgieters?

Spoedservice
Gericht op uw tevredenheid
Ervaren vakmannen
Meedenken aan de juiste oplossing
Bel 070-2170598