Leidingwerk in Leidschendam

Goed leidingwerk in Leidschendam

Aan leidingwerk kan van alles mankeren. Het kan lek gaan, maar het kan uiteraard ook zo zijn dat u de leidingen graag anders wil hebben dan hoe ze nu liggen. Dat hoeft vaak geen probleem te zijn. Om uw leidingwerk in Leidschendam te leggen of repareren, bent u bij onze ervaren loodgieters aan het juiste adres. Het voordeel van een ervaren loodgieter is dat u zeker weet dat alles weer goed wordt aangesloten. Daarmee voorkomt u dat er na een paar jaar of soms zelfs al een paar maanden problemen optreden en de boel opnieuw opengebroken moet worden. Daar zit u immers niet op te wachten.

Tip: heeft u loden of stalen leidingen voor (drink)water? Laat deze vervangen door koperen leidingen! Dit is beter voor uw gezondheid.

Verandering in sanitair zorgt voor nieuw leidingwerk in Leidschendam

Wanneer u besluit om sanitair aan te laten leggen, is het uiteraard onmisbaar om daar ook de nodige aan- en afvoeren voor te laten aanleggen. Zonder aanvoer komt er immers geen water uit de kraan en zonder afvoer kan het water niet weglopen. Dat is bij uitstek een klus die het beste aan een ervaren vakman kan worden overgelaten: de loodgieter. Het begrip sanitair ziet niet enkel op de douche en het bad, maar is uiteraard ook relevant bij zaken als een wastafel in het toilet, de keukenkraan en zelfs bij een jacuzzi. Al die elementen hebben de aan- en afvoer van water nodig.

Eisen aan het leidingwerk

Leidingwerk Leidschendam Omdat elk apparaat dat water gebruikt weer anders is, worden er ook andere eisen aan het leidingwerk gesteld. Zo zal een badkuip een goede afvoer moeten hebben met een voldoende diameter om te voorkomen dat het bad zeer traag leeg zal lopen. Ook de diameter voor de aanvoer van water moet dik genoeg zijn, anders zal het juist weer heel lang duren voordat het bad eindelijk eens vol is. Kortom: er komt nog heel wat bij kijken bij de aanleg van leidingwerk.

Het is verstandig om bij het aanleggen van leidingwerk een leidingplan op te stellen. Dit is een soort plattegrond van de muren, de plafonds en de vloer. Hierop worden alle leidingen getekend. Wanneer u ooit wil overgaan tot een verbouwing of uitbouw, kunt u op dit plan uitzoeken welke leidingen precies waar lopen. Zo voorkomt u dat u leidingen raakt en met een urgente lekkage komt te zitten. Dat wilt u uiteraard koste wat kost voorkomen.

Wilt u uw leidingwerk in Leidschendam verleggen of vervangen? Neem contact op met een van onze loodgieters en maak een afspraak!

Waarom kiest u voor Westhage Loodgieters?

Spoedservice
Gericht op uw tevredenheid
Ervaren vakmannen
Meedenken aan de juiste oplossing
Bel 070-2170598