WC verstopt in Leidschendam

Uw WC verstopt in Leidschendam?

Een verstopte WC is erg vervelend. Zo kan het een nare geur verspreiden en kunt u een tijdje geen gebruik maken van het toilet. Wanneer er meerdere toiletten in huis zijn, is de kans groot dat ze allemaal weigeren door te lopen omdat de verstopping zich te diep in de afvoer bevindt. Gelukkig kan onze ervaren loodgieter hulp bieden door het toilet in korte tijd te ontstoppen. Is uw WC verstopt in Leidschendam? Neem contact op met onze loodgieter voor een passende oplossing!

WC verstopt in Leidschendam: wat nu?

Het verstoppen van een toilet is vaak het gevolg van jarenlange ophoping van rommel. Als dat het geval is, is een verstopping niet zo makkelijk opgelost. U kunt uiteraard met chemische middelen aan de slag gaan, maar dat zal niet altijd helpen. Die middelen zijn immers vooral gemaakt voor de kleinere afvoeren van een gootsteen of wasbak. Bij een verstopt toilet kunt u het beste met een trekveer de afvoer in gaan. De trekveer zal proberen de verstopping uit elkaar te duwen en zo hopelijk op te lossen.

Wanneer er een object is doorgespoeld, zult u die methode beter niet kunnen toepassen. Doet u dat wel, dan is de kans groot dat de verstopping alleen maar verder het riool in wordt geduwd. De verstopping kan dan niet meer opgelost worden door uzelf; u kunt het beste een vakman langs laten komen. Ook wanneer u bepaalde materialen niet in huis hebt, is het sterk aan te raden om een ervaren vakman langs te laten komen om het toilet in korte tijd te laten ontstoppen.

Of toch maar overlaten aan de vakman? WC verstopt Leidschendam

Een verstopping kan tal van oorzaken hebben en het is afhankelijk van het soort verstopping welke methode voor het ontstoppen gebruikt kan worden. Daarom kan het verstandig zijn om het ontstoppen van het toilet over te laten aan een vakman. U weet dan niet alleen zeker dat een verstopping snel en vakkundig is verholpen, maar u weet ook zeker dat u de verstopping niet alleen maar erger maakt, waardoor een vakman in een later stadium alsnog langs zou moeten komen en de kosten alleen maar stijgen. Ten slotte scheelt het uiteraard een hoop viezigheid wanneer u zelf het toilet niet hoeft te ontstoppen. Dat kan ook best wel prettig zijn.

Een vakman inschakelen? Neem contact op met onze loodgieter en maak een afspraak!

Waarom kiest u voor Westhage Loodgieters?

Spoedservice
Gericht op uw tevredenheid
Ervaren vakmannen
Meedenken aan de juiste oplossing
Bel 070-2170598