HR ketel kopen in Leidschendam

Op zoek naar een HR ketel in Leidschendam?

Bent u op zoek naar een nieuwe HR ketel (hoogrendementsketel) en wilt u besparen op uw stookkosten? Bent u op zoek naar een HR ketel die u jarenlang wooncomfort geeft? Wij kunnen u goed op weg helpen met de juiste informatie en u adviseren op het gebied van de nieuwste CV ketels. Wanneer u een HR ketel wilt kopen in Leidschendam bent u bij ons op het juiste adres. Er zijn veel dingen waar u op moet letten voordat u tot aanschaf overgaat. Het is een flinke investering en dat wilt u natuurlijk wel meteen goed doen. Daar kunnen wij u bij helpen. Neem daarom snel contact met ons op. Dan kunnen wij u vervolgens vandaag nog helpen. Wij installeren de nieuwe ketel vervolgens voor u.

Bespaar geld met een nieuwe HR ketel

HR-ketel Leidschendam

Met een nieuwe HR ketel kunt u op jaarbasis zo’n 300 euro besparen. Dit is bijna 20% besparing ten opzichte van uw oude ketel. Deze ketel moet om de 15 jaar vervangen worden. Dit kunt u het beste laten doen door een ervaren installateur zoals Westhage Loodgieters. Op deze manier weet u zeker dat het vakkundig  gebeurt door iemand met kennis van zaken, dat de ketel veilig geïnstalleerd wordt en dat u de investering binnen een aantal jaren kunt terugverdienen. Wilt u een nieuwe ketel kopen? En bent u benieuwd naar wat de kosten zijn? Wilt u weten wat het u gaat kosten als u het door een professional laat installeren? Neem dan contact met ons op. Vraag bij ons vrijblijvend een offerte aan op zodat u prijzen kunt vergelijken en een weloverwogen keuze kunt maken voor een professionele installateur zoals Westhage Loodgieters.

Een ketel gaat doorgaans vele jaren mee. Toch komt er op een gegeven moment een dag dat de CV ketel het niet meer doet. Vaak wordt dit ingeluid met storingen, waarna op een gegeven moment de reparaties verhoudingsgewijs te duur worden en het zinvoller is om de CV ketel te vervangen. Maar ja, waar moet u dan op letten? Er zijn immers zeer veel ketels op de markt verkrijgbaar, hoe vindt u daartussen precies die ene goede HR ketel?

Tip 1. Een goede ketel is onmisbaar

Let goed op bij de aanschaf van de ketel dat u een ketel aanschaft die voor uw situatie de beste oplossing biedt. Een ketel gaat immers vele jaren mee en het is uiteraard zonde als u na een jaar al spijt hebt van de aankoop. Verdiep u dus goed in alle aspecten van de ketel zodat u ook echt de beste ketel kunt aanschaffen.

Tip 2. Vermogen van de ketel

Allereerst is het vermogen van de ketel enorm belangrijk. Een te grote ketel zal onnodig veel energie verbruiken, al zijn daar verder niet echt nadelen aan verbonden, op de hogere aanschafprijs na. Een te kleine ketel is veel vervelender. Het duurt dan enorm lang voor het huis goed is opgewarmd, en het kan in de winter zelfs voorkomen dat de woning in zijn geheel niet comfortabel warm te stoken is.

Tip 3. Andere wensen in de toekomst?

Houdt u er ook rekening mee dat uw wensen in de toekomst kunnen veranderen. Misschien woont u nu samen, maar hoopt u over een jaar of vijf een gezinsuitbreiding tegemoet te zien; het is dan wel zo handig als de HR ketel voldoende capaciteit heeft om de babykamer te verwarmen.

Bijkomend voordeel: uw nieuwe ketel is een stuk beter voor het milieu en de luchtkwaliteit in uw eigen buurt!

Waarom kiest u voor Westhage Loodgieters?

Spoedservice
Gericht op uw tevredenheid
Ervaren vakmannen
Meedenken aan de juiste oplossing
Bel 070-2170598