CV ketel onderhoud in Leidschendam

Heeft uw CV ketel onderhoud nodig?

De CV ketel brengt een comfortabele warmte in uw huis. De ketel zorgt ervoor dat uw verwarming optimaal functioneert. Maar ook uw warme douche heeft u te danken aan een goed werkende ketel. Regelmatig CV ketel onderhoud in Leidschendam helpt u om het apparaat in goede staat te houden. Dit is vaak lastig om zelf te doen. Daarom heeft u een vakman nodig die uw ketel aan een grondige inspectie onderwerpt. De loodgieter in Leidschendam komt graag bij u langs!

CV ketel onderhoud voor een lange levensduur

CV ketel onderhoud

Een storing in de CV ketel heeft direct grote gevolgen. De verwarming valt uit en ook warm water kunt u vergeten. Door jaarlijks CV ketel onderhoud uit te laten voeren, verkleint u de kans op storingen. Wij bekijken het apparaat van boven tot onder en daarbij hebben we extra aandacht voor de onderdelen die storingsgevoelig zijn. Zo zien wij meteen of er eventueel onderdelen vervangen moeten worden. Ook maken wij de ketel van binnen schoon en wordt het water weer aangevuld. Op deze manier heeft uw ketel een extra lange levensduur.

Maak snel een afspraak met de loodgieter in Leidschendam

Door regelmatig uw CV ketel te laten controleren, voorkomt u al een hoop mankementen. De meest voorkomende mankementen zijn onder andere geen warm water, koolmonoxide lek, een tikkende radiator of een te lage waterdruk. Er kan ook tussendoor een storing ontstaan. Sluit u bij ons een onderhoudscontract af dan kunt u altijd op ons rekenen. Want wij komen direct bij u langs om de storing op te lossen zodat u nooit lang zonder die comfortabele warmte zit. Dus woont u in Leidschendam of omgeving? Maak dan snel een afspraak voor het jaarlijkse CV ketel onderhoud!

Voordelen vakkundig cv ketel onderhoud:

  • Stook zuiniger (beter voor de portemonnee en het milieu)
  • Veiliger (voorkomt koolmonoxide vergiftiging)
  • Voorkomt storingen
  • Uw cv ketel gaat langer mee

Waarom kiest u voor Westhage Loodgieters?

Spoedservice
Gericht op uw tevredenheid
Ervaren vakmannen
Meedenken aan de juiste oplossing
Bel 070-2170598