Installatiebedrijf in Leidschendam

Een installatiebedrijf in Leidschendam

Kan uw oude badkamer wel een opknapbeurt gebruiken? Of is uw CV ketel na jaren trouwe dienst dringend toe aan vervanging? Bel dan ons installatiebedrijf in Leidschendam. Wij werken met vakkundige loodgieters die hun sporen in het vak ruimschoots hebben verdiend. En dat merkt u meteen aan het eindresultaat! Door onze brede ervaring in diverse klussen kunnen wij altijd voor een vakkundige oplossing zorgen. Westhage Loodgieters staat voor u klaar.

U kunt ons inschakelen voor onder andere de volgende klussen:

  • Installatie (en renovatie) van sanitair
  • Installatie van centrale verwarming
  • Installatie van radiatoren
  • Tegelzetten
  • Badkamerklussen
  • Leiding werk (zowel gas- als waterleidingen)

Bel ons installatiebedrijf voor een compleet nieuwe badkamer

Installatiebedrijf Het installatiebedrijf in Leidschendam neemt u heel wat klussen uit handen. Denk bijvoorbeeld aan onderhoud aan uw CV ketel, het verhelpen van verstoppingen of is er ergens een lekkage ontstaan? U hoeft maar naar ons te bellen en onze medewerkers zijn al onderweg. Maar ook als u een compleet nieuwe badkamer wilt laten installeren, kunt u ons installatiebedrijf inschakelen. Wij plaatsen uw nieuwe toilet, bad en wastafel vakkundig en natuurlijk zorgen wij ervoor dat alles perfect werkt. En moeten de leidingen worden omgelegd, dan is dat voor ons ook geen enkel probleem. Zo krijgt u de badkamer die precies aan uw wensen voldoet.

Laat u adviseren door een vakman

Vindt u het lastig om te beslissen welk type CV ketel het beste bij u past? En wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor de renovatie van uw badkamer? Onze vakmensen staan u graag te woord. Wij bespreken uw wensen en geven u een passend advies zodat u meteen weet welke opties u heeft. Twijfel dus niet langer en neem contact met ons op. Ons installatiebedrijf in Leidschendam is u graag van dienst!

U kunt ons overal in regio Leidschendam inschakelen. Spoed? Dan staan wij 24/7 voor u klaar.

Waarom kiest u voor Westhage Loodgieters?

Spoedservice
Gericht op uw tevredenheid
Ervaren vakmannen
Meedenken aan de juiste oplossing
Bel 070-2170598