Lekkages in Leidschendam

Het opsporen en verhelpen van lekkages in Leidschendam

Lekkages Leidschendam Voor lekkages in Leidschendam en omgeving kunt u ons inschakelen. Wij zijn gespecialiseerd in het opsporen en verhelpen van lekkages. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak. Met moderne en slimme apparatuur kunnen wij opsporen waar zich het lek bevindt en kunnen wij het probleem snel en goed aanpakken. Omdat water zich erg snel verspreidt kan het lastig zijn om de lekkage te lokaliseren. Met geavanceerde detectiemethodes zijn we zo bij de oorzaak van het lek en kunnen we een plan van aanpak maken om de schade te herstellen. Of het nu een lekkage in de kelder, keuken, badkamer, wc, woonkamer of slaapkamer betreft, wij zullen het lek voor u vinden en repareren.

Een lek? Wees er snel bij

Een klein gaatje in een leiding kan grote gevolgen hebben en veel schade met zich mee brengen. Het water verspreidt zich snel en trekt in de muren, plafonds en kan ook meubels en andere eigendommen beschadigen. Bovendien kan er een vervelende lucht ontstaan. Als je niet op tijd handelt bij een lekkage, stapelen de problemen zich op en worden de kosten van de reparaties alleen maar hoger. Speciaal daarvoor zorgen wij ervoor dat we altijd beschikbaar zijn, 24/7 en snel ter plaatse.

Ook nog vervelend: verzekeraars doen vaak moeilijk als u niet direct actie onderneemt om schade te beperken.

Lekkages komen in verschillende vormen voor

Een van de nadelen van lekkages, is dat ze in tal van verschillende vormen voorkomen. Denk bijvoorbeeld aan een lekkage onder uw dakbedekking, een lekkage rond de afvoerleidingen, een lekkage bij uw waterleidingen tussen muren, enzovoorts. Vaak zijn lekkages het gevolg van achterstallig onderhoud, of het op een verkeerde wijze uitvoeren van loodgietersklussen. Denk bijvoorbeeld aan leidingen die niet goed op elkaar aansluiten. Als gevolg hiervan ontstaat er speling, waarlangs het vocht uit de leidingen kan sijpelen.

Er kunnen ook gevaarlijke situaties ontstaan als u niet gelijk actie onderneemt. Een vochtige omgeving is een ideale omgeving voor schimmels. Schimmelvorming gaat dan ook vaak gepaard met een lekkage en dat kan nare gevolgen hebben voor de gezondheid van u en uw huisgenoten. Daarnaast is het ook gevaarlijk als het water in de buurt van elektrische apparaten komt. Wacht niet te lang en maak een afspraak met onze deskundige specialisten.

Spoedloodgieter staat 24/7 voor u klaar

Onze spoedloodgieter helpt u niet alleen tijdens de vaste kantoortijden. Ook op de late avond en zelfs in het weekend kunt u op de hulp van onze spoedloodgieter rekenen, dankzij onze 24/7-loodgieterservice. Met speciale hulpmiddelen speurt onze loodgieter naar de exacte bron van de lekkage, waarna voor een passende oplossing wordt gezorgd. Des te sneller u een lekkage laat verhelpen, des te kleiner wordt ook de kans op waterschade.

Tip: probeer een lekkage altijd eerst zelf (tijdelijk) te verhelpen! Dit doet u bijvoorbeeld door een vochtige doek om de lekkende leiding te binden, of een teiltje onder het kapotte punt in uw dakbedekking te plaatsen.

Waarom kiest u voor Westhage Loodgieters?

Spoedservice
Gericht op uw tevredenheid
Ervaren vakmannen
Meedenken aan de juiste oplossing
Bel 070-2170598