Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen? Bel ons dan via 070-2170598.

Kan ik zelf leidingen verleggen?

Als u heel handig bent dan is het mogelijk om zelf de leidingen te verleggen, maar het is geen makkelijk klusje. Om de leidingen zelf te verleggen is het heel belangrijk dat u goed weet wat u doet en dat u het juiste gereedschap bezit. Als u een tweede kraan wilt aansluiten of bijvoorbeeld een extra wastafel wilt plaatsen in de badkamer dan kan het nodig zijn om de leidingen te verleggen. Bent u niet zo handig? Wees dan verstandig en laat het verleggen van de leidingen over aan een ervaren loodgieter. Dit voorkomt veel ellende en bespaart kosten.

Hoe zoek ik een lek in de waterleiding?

Een lek in de waterleiding is altijd heel vervelend. Niet alleen heeft u last van ongewenst water, ook is het vrij lastig om een lek te traceren. In het geval dat u te maken hebt met een lek, is het heel belangrijk dat u deze lekkage zo snel mogelijk laat verhelpen. Het lek kan namelijk grote en blijvende waterschade veroorzaken in uw woning. Denk bijvoorbeeld aan schimmelplekken op de muren en plafond of houtrot in een houten vloer. Het beste is om een loodgieter in te schakelen om het lek in de waterleiding te vinden en ook direct voor u op te lossen.

Wat kan ik doen bij een verstopping?

Een verstopping, daar zit nooit iemand op te wachten. U wilt dit probleem natuurlijk zo snel mogelijk hebben opgelost. De enige oplossing hiervoor is de afvoer te ontstoppen. Soms kunt u vrij eenvoudig zelf de verstopping verhelpen door een ontstoppingsmiddel, een ontstopper of een ontstoppingsveer te gebruiken. Bij een grotere verstopping is het echter noodzakelijk om een ervaren loodgieter in te schakelen. Deze beschikt over de juiste kennis en gereedschap om de verstopping snel en kundig te verhelpen.

Wanneer moet ik met spoed een loodgieter bellen?

U kunt op ieder moment van de dag te maken krijgen met een situatie waarbij u met spoed de hulp van een loodgieter nodig hebt. Denk bijvoorbeeld aan een gaslekkage, een cv-ketel die het op een koude dag niet doet of een gesprongen waterleiding. Dit soort problemen moeten zo snel mogelijk worden opgelost. Elk moment dat u langer wacht zal leiden tot schade, gevaar en ongemak. In dit soort gevallen is de spoedservice zeer waardevol. Gelukkig staan onze loodgieters 24/7 voor u klaar om de spoedklus snel te verhelpen.

Waar werken jullie?

Wij werken in en rondom Leidschendam. Heeft u een betrouwbare bekwame loodgieter nodig? Bel dan 070-2170598.

Hoe kan ik in contact met jullie komen?

Wij zijn telefonisch te bereiken via: 070-2170598. Wij zijn 24/7 bereikbaar.

Waarom kiest u voor Westhage Loodgieters?

Spoedservice
Gericht op uw tevredenheid
Ervaren vakmannen
Meedenken aan de juiste oplossing
Bel 070-2170598