Bij een lekkage in huis is het bijzonder belangrijk om deze zo snel mogelijk op te laten lossen. Wanneer een lekkage niet tijdig wordt verholpen, kan dit voor een nare, blijvende waterschade aan uw woning zorgen. Denk bijvoorbeeld aan schimmel- en zwamvorming op uw muren of plafonds! Niet alleen geeft een dergelijke vorm van waterschade uw ruimtes een onhygiënische uitstraling. Ook kan het al snel enkele weken tot zelfs maanden duren, voordat de schade hersteld is. Reden genoeg om lekkages zo snel mogelijk op te laten lossen door onze spoedloodgieter! Waar in huis heeft u last van lekkages?

Lekkages komen in verschillende vormen voor

Een van de nadelen van lekkages, is dat ze in tal van verschillende vormen voorkomen. Denk bijvoorbeeld aan een lekkage onder uw dakbedekking, een lekkage rond de afvoerleidingen, een lekkage bij uw waterleidingen tussen muren, enzovoorts. Vaak zijn lekkages het gevolg van achterstallig onderhoud, of het op een verkeerde wijze uitvoeren van loodgietersklussen. Denk bijvoorbeeld aan leidingen die niet goed op elkaar aansluiten. Als gevolg hiervan ontstaat er speling, waarlangs het vocht uit de leidingen kan sijpelen.

Spoedloodgieter staat 24/7 voor u klaar

Onze spoedloodgieter helpt u niet alleen tijdens de vaste kantoortijden. Ook op de late avond en zelfs in het weekend kunt u op de hulp van onze spoedloodgieter rekenen, dankzij onze 24/7-loodgieterservice. Met speciale hulpmiddelen speurt onze loodgieter naar de exacte bron van de lekkage, waarna voor een passende oplossing wordt gezorgd. Des te sneller u een lekkage laat verhelpen, des te kleiner wordt ook de kans op waterschade.

Tip: probeer een lekkage altijd eerst zelf (tijdelijk) te verhelpen! Dit doet u bijvoorbeeld door een vochtige doek om de lekkende leiding te binden, of een teiltje onder het kapotte punt in uw dakbedekking te plaatsen.

Call Now Button