Wist u dat er heel eenvoudig een verstopping in de afvoer van uw regenpijpen kan ontstaan? Zonder dat u het wellicht doorheeft, stromen er tijdens de herfstmaanden tal van kleine takjes en bladeren de afvoer in. Het water wat door de afvoer stroomt kan niet al dit restafval in een keer meevoeren, waardoor een deel van het restafval naar de bodem van de afvoer zal zakken. Dit vormt het begin van een verstopte afvoer. U voorkomt een verstopping in uw afvoer met een bladvanger. De bladvangers kunt u zowel online, als in een fysieke winkel aanschaffen. Ook kunt u de bladvanger via onze loodgieter aanschaffen. De loodgieter kan de bladvanger dan direct voor u in de regenpijp plaatsen.

Risico’s bij een verstopte afvoer onder de regenpijp

Een verstopte afvoer onder uw regenpijp brengt verschillende risico’s met zich mee. Denk bijvoorbeeld aan het feit dat het water steeds moeizamer of zelfs helemaal niet meer weg zal stromen. In dit geval stroomt de regenpijp over en loopt het regenwater via uw muren naar beneden. Hierbij trekt een deel van het vocht in uw muren, met lelijke schimmelplekken tot gevolg. Deze schimmelplekken ontstaan doorgaans niet aan de buitenzijde van uw woning, maar juist aan de binnenzijde.

 

Heeft u momenteel al te maken met een verstopte afvoer onder uw regenpijp? Schakel de hulp van onze loodgieter in om uw verstopte afvoer door te laten spuiten. Zo voorkomt u een blijvende waterschade.

Call Now Button