De cv-ketel staat centraal in uw huis en reguleert uw verwarming. In de koudere winterdagen moet u er natuurlijk niet aan denken dat u een cv-ketel storing krijgt, zodat u bijvoorbeeld niet meer warm kunt douchen? Veel huiseigenaren staan er niet bij stil dat hen cv-ketel jaarlijkse controle nodig heeft en soms kan er grotere schade ontstaan. Het komt vaker voor dan u denkt maar natuurlijk zijn er altijd stappen die u kunt nemen.

Hoe kan ik een cv-ketel storing voorkomen?

Storingen in uw cv-ketel kunnen altijd gebeuren door verschillende redenen. Vooral bij oudere modellen van cv-ketels is de kans hoger dat u te maken krijgt met een storing. Daarom is het voor iedereen, niet alleen voor oudere modellen, aangeraden om jaarlijks uw cv-ketel te laten controleren door een loodgieter. Door een jaarlijkse controle kunt u er zeker van zijn dat alles helemaal in orde is en hoeft u er zelf geen zorgen meer over te maken.

Cv-ketel storingen in Leidschendam oplossen

In sommige gevallen kunt u zelf storingen verhelpen door de cv-ketel te resetten. De instructies kunt u meestal vinden in de handleiding van uw cv-ketel. Lukt dit niet, dan is er waarschijnlijk sprake van een grotere storing of nood voor een reparatie. In dit geval is het altijd verstandig om een erkende loodgieter in te huren voor de klus. Door het inhuren van een ervaren loodgieter kunt u er zeker van zijn dat de cv-ketel storing goed wordt opgelost en u tevreden kan zijn met het resultaat.

Onze loodgieter in Leidschendam staat paraat voor alle klussen met betrekking tot gas, water, CV en dakwerk. Zo hebben wij al jarenlange ervaring met cv-ketel storingen. Ook met spoed staan wij voor u klaar. Wij komen graag bij u langs voor jaarlijks onderhoud en controle van uw cv-ketel en eventuele reparaties bij een cv-ketel storing.

Call Now Button