Duurt het vaak lang voordat er warm water uit uw kraan stroomt? Of worden uw radiatoren vrijwel niet meer warm? Dan zit er mogelijk een storing in uw cv-ketel. Dergelijke problemen zijn vaak het gevolg van achterstallig cv-ketel onderhoud. Toch zijn er genoeg mensen die hun ketel niet of nauwelijks laten controleren. Dit is echter wel verstandig. Sterker nog, u doet er zelfs goed aan uw ketel jaarlijks te laten controleren door een loodgieter.

Kans op een storing verkleinen

Een storing in uw cv-ketel is nooit geheel uit te sluiten. Toch kunt u de kans op een storing wel aanzienlijk verkleinen. Hoe? Juist, door jaarlijks cv-ketel onderhoud uit te laten voeren. Laat dit wel doen door een erkende loodgieter. Hij weet namelijk precies waar hij bij een keuring op moet letten. Zodoende valt het hem direct op wanneer er een probleem ontstaat. Door jaarlijks cv-ketel onderhoud uit te laten voeren, is de kans tevens aanwezig dat u een storing een stap voor bent. Op deze manier heeft u dus niet te maken met koud water of langzaam opwarmende radiatoren.

Ketel gaat langer mee door jaarlijks cv-ketel onderhoud

De meeste mensen vinden het overbodig om jaarlijks een loodgieter cv-ketel onderhoud uit te laten voeren. Dit kost immers alleen maar extra geld. Dat klopt. Veel mensen weten echter niet dat een ketel veel langer meegaat wanneer er jaarlijks cv-ketel onderhoud wordt uitgevoerd. Daarom is het ook een aanrader om uw ketel jaarlijks te laten inspecteren door een loodgieter. Een loodgieter kan problemen in uw ketel namelijk direct verhelpen. De kans op blijvende schade sluit u zo direct uit. In dat geval hoeft u uw ketel minder snel te vervangen. Jaarlijks cv-ketel onderhoud door een loodgieter kost weliswaar geld, maar op de lange termijn kunt u er ook op besparen!

Call Now Button